Velkommen til en verden af kager og desserter fra Dina Food. Vi har kager og lækkerier til enhver lejlighed - så vi er sikre på, at du finder en kage, som passer til din smag hos os.

Vi har specialiseret os i kager og desserter på frost. Vores sortiment består hovedsageligt af produkter, som du blot skal tø op, og derefter er de klar til servering. På den måde gør vi det nemt for dig at forkæle dine gæster med søde sager.

En verden af kager og desserter

Hos Dina Food finder du lækkerier til enhver lejlighed. Vi er specialiseret i kager og desserter på frost. Vores sortiment består primært af produkter, som du blot skal tø op – så er de klar til servering. Nemt og enkelt. Prøv fx vores flotte udskåret tærter og kager i din café, eller vælg blandt vores store udvalg af hele kager, som du kan bruge til en smagfuld kagebuffet.

Du kan også gå på opdagelse i vores små, lækre kagestykker, som er ideelle til en farverig og lækker tapas anretning – eller vælg dine favoriter, og gør din mødeforplejning ekstra sød. Få inspiration i vores specialbrochurer, hvor du finder vores allerbedste forslag til dessertanretningen eller tapasbordet.

Vi har hos Dina Food mere end 150 kage- og dessert produkter, så vi kan hjælpe dig med lige præcis den løsning, som passer til dig og dit professionelle køkken. Du er mere end velkommen til at kontakte én af vores dygtige salgskonsulenter, som kan hjælpe med god rådgivning til din forretning.

  • Midt- og Nordjylland: Harald Bjerregaard, 21260447 harald@dinafood.dk
  • Syd- og Sønderjylland / Fyn: Bjarne Siersbæk, 21307888 bsi@dinafood.dk
  • Storkøbenhavn / Nordsjælland: Claus Bay Olsen, 20109202 cbo@dinafood.dk
  • Sjælland / Bornholm: Heidi Sass, 22155243 hsa@dinafood.dk

Find din favoritkage

Du finder Dina Foods store udvalg af kager på webshoppen

Køb kager nu