Med fokus på danske madvaner tilbyder Orkla Foods Danmark produkter, som er tilpasset det professionelle køkken. Mange produkter fra Orkla Foods Danmark går mange generationer tilbage og har deres egen historie. Størstedelen er dansk produceret og passer til dansk madkultur.

Madvaner har ændret sig, og vi har fornyet og udvidet sortimentet gennem tiden. Du kan finde opskrifter, tips til serveringer og andet inspiration samt produktkatalog på vores professionelle madsite, FoodAppeal.dk.

Fastfoodies vinder frem

Hos Orkla Foods Danmark går traditioner, godt håndværk og fornyelse hånd i hånd. Vores brede sortiment matcher vegetar- og streetfoodtrenden, som stormer frem, og vi har alt, hvad du skal bruge til hurtige, varierede og lækre serveringer med produkter fra Bähncke, Anamma og Beauvais.

Bähncke ved hvad det danske folk kan lide – siden den første pølsevogn gjorde sit indtog i København i 1920’erne, har Bähncke været leverandør til de danske pølsevogne. Vi har opskrifter, der går helt tilbage til den tid, f.eks. Bähncke Hotdog Ketchup. Dengang som nu leverer Bähncke det mest foretrukne tilbehør til pølser, burgere, hotdogs og bøfsandwich. Christina Buchgraitz, Gågadens pølsevogn i Odense udtaler:

Jeg bruger Bähncke produkter, fordi det er dem, jeg bedst kan lide. Jeg tror på, at når man sælger det, man selv helst vil have, så kan kunderne også rigtig godt lide det.

Bähncke er ikke forbeholdt pølsevognene. I vores nye inspirationsfolder fortæller forskellige fastfoodies, hvorfor de bruger Bähncke. Adnan Jabr, Nadias Sandwichbar i Aalborg udtaler:

Vores bestseller hos Nadias er klassikeren kylling/bacon-sandwich med karrydressing. Helt fra starten ledte vi efter den rigtige dressing til sandwichen, og det er og bliver Bähncke Karrydressing” eller som Tural, Yummy Food truck i Aarhus udtrykker det: ”Mine kunder elsker min hjemmelavede yummy yummy-dressing. Jeg laver den bl.a. af creme fraiche dressing og Power Ketchup fra Bähncke.

Prøv de smagfulde dressinger fra Bähncke, og find din favorit!

Vælg den dressing, der passer til din opskrift på Catering Engros' webshop

Køb Bähncke dressing her