Dagrofa Engros – professionel leverandør til kiosker og købmænd

Dagrofa Engros er udsprunget af Dagrofa Foodservice, der med sin udkørende forretning og 30 Dagrofa Foodservice butikker servicerer de professionelle køkkener i Danmark.

Med Dagrofa Engros sætter vi fokus på den danske detailbranche. Vi er specialiseret i detail og har samlet alle vores detailvarer under ét tag i Skovlunde, hvor vi udelukkende har fokus på at sammensætte det skarpeste og mest relevante sortiment til kiosker og købmænd.

Prisfokuseret, stærkt vareudvalg og sæsonrelevant

I Dagrofa Engros er vores udvalg altid tilpasset sæsonen, tidens trends og ikke mindst de behov, som vi ved, der altid er der. Du finder derfor i butikken alt inden for konfekture, øl, vand, vin og spiritus samt chips og snacks, mens du også kan få kager, frisk brød, kolonialvarer, rygeartikler, tobak samt frost- og kølevarer som is, mejeriprodukter, pålæg, frugt og grønt.

Nemt og enkelt

Vi ved, at du har travlt. Derfor arbejder vi konstant på at tilbyde løsninger, som er målrettet dine behov, og som gør det så nemt som muligt for dig! Vi kombinerer den nemme løsning med den gode pris. Dagrofa Engros er derfor din samarbejdspartner, når du har en butik, kiosk, servicestation, sportshal, biograf, campingplads, sommerland eller noget helt andet – vi har, hvad du skal bruge!

Besøg os i Skovlunde på Mileparken 16 – her finder du alt, hvad du skal bruge til din forretning.

Dagrofa Engros

Få adgang til et bredt sortiment skræddersyet til kiosker og købmænd - vi har mere end 5000 varenumre

Find vores butik   Bliv kunde