Sepio er en dansk importør med speciale i diverse seafood og non-seafood produkter. Med mere end 40 år i fiskebranchen har vi en stor erfaring, som vi bruger til at tilfredsstille vores kunders ønsker og behov.

Vi følger med tidens trends og den stigende efterspørgsel, hvor vi er opmærksomme og innovative, så vi kan forblive en stærk og troværdig leverandør.

Prøv fisk og skaldyr fra Sepio!

Se Sepios store udvalg af fisk, skaldyr og meget andet på webshoppen

Køb produkter fra Sepio

En verden af fisk og skaldyr

Fisk og skaldyr er sundt og samtidig en fantastisk kilde til vigtige vitaminer og mineraler. Med det høje indhold af fiskeolie som omega-3 fedtsyrer og D-vitamin, er det en vigtig del af vores kostpyramide.

Hos Sepio har vi med vores store passion for havets glæder fået skabt et bredt sortiment af fine råvarer i høj kvalitet. Vores mission er, at de kan indgå i nogle lækre retter og være med til at bringe mere fisk og skaldyr på spisebordet i fremtiden.

Vi stiller store krav til fødevaresikkerhed, dyrevelfærd og miljø. Vi deltager aktivt i bæredygtigt fiskeri sammen med vores leverandører inden for maritimt fiskeri såvel som i opdræt. Vi har et stort fokus på MSC og ASC certificerede produkter, hvor der er sporbarhed og en sikkerhed for, at der bliver passet på miljøet, og fiskebestanden ikke bliver ødelagt.

Vi importerer vores produkter fra hele verden, hvor vi har egne agenter tilknyttet, som følger produktionen helt fra starten til afskibningen af varerne.

Hos Sepio leverer vi alt godt fra havet, og i Danmark distribueres vi hos FoodService Danmark gennem Catering Engros og S-Engros. Vi håber vores produkter kan give lidt inspiration og glæde i det danske køkken.

Find bl.a. disse produkter fra Sepio på webshoppen